fbpx

Collectie CS Line

Caroline Swolfs

Een alledaagse elegantie

Haar klassieke en belangrijkste lijn de “drop” werd heden volwassen en daarvoor beloond met de prijs van « Het beste juweel van het Jaar 2016 » uitgebracht door vakgenoten en het publiek. Maar Caroline wilde met de CS Line een nieuwe collectie ontwerpen die lichter overkomt dan de hoofd collectie en daardoor recht doet aan de behoefte aan een dagdagelijks gevoel van lichtheid en van een steeds wederkerend genoegen.

“Zonder aan het verfijnde karakter te raken van haar juwelen collectie, is Caroline Swolfs er met haar CS Line in geslaagd een serie juwelen voor te stellen die u zonder meer elke dag met een even groot genoegen kunt dragen.”

Hier komt Caroline’s aard zuiver tot recht, met volledige overgave op de elegante vorm en een bijzondere gratie die als een glimlach uw dag komt verblijden en dynamische vrouwen extra vrouwelijkheid doet uitdragen. De mogelijkheid om de genres en het draagplezier te wisselen, al naar gelang uw humeur en gevoel voor vrouwelijkheid zijn niet te versmaden trekken van de collectie.

Caroline Swolfs