fbpx

Caroline Swolfs – Juweelontwerpster

De druppel als inspiratiebron

Caroline Swolfs, is vandaag de dag een gerenommeerde Belgische juweelontwerpster. Haar lijn is handgemaakt, uniek en zeer hedendaags. Tegen het einde van de jaren 90, toen Caroline Swolfs besloot een logo te ontwerpen in de vorm van een druppel, kwam zij op het idee haar gehele collectie juwelen met dezelfde inspiratie te herbronnen. Deze eenvoudige druppel is uitgegroeid tot de basis waar alle ontwerpen van Caroline Swolfs op rusten. De opgave lijkt simpel, maar blijkt bijzonder vruchtbaar gezien de passie waarmee zij al haar artisanale ontwerpen zo boeiend weet te presenteren. Wat bijzonder opvalt is het oneindig aantal metamorfoses van een simple vormgeving, ontsproten uit het brein van de Belgische ontwerpster. 

De collecties van Caroline Swolfs’s collections

Collectie The Drop

De oorspronkelijke en tijdloze expressie van de unieke juwelen collectie uitgaande van de waterdruppel die zich ontplooit in de meest nobele materialen verzorgd door een ervaren en rijk geïnspireerde Belgische ontwerpster.
Verkrijgbaar in 18 karaat geel- en witgoud en zilver 925.

Collectie CS Line

Met deze collectie juwelen van Caroline gun je jezelf een « dagelijks plezier », een sieraad dat al naar je humeur en fantasie de vorm aanneemt van hoe je je voelt en hoe je je dag wilt laten uitblinken.
Verkrijgbaar in 9 karaat geelgoud en zilver 925.

The Drop collection
La goutte multiple long