fbpx

Juwelen op maat & collecties

« Mijn juwelen, druppels van eeuwige schoonheid »

Caroline Swolfs is een Belgische ontwerpster van Antwerpse afkomst. Zij stelt verschillende lijnen voor van geheel handmatig gemaakte juwelen met een uniek karakter, die zowel een hedendaags als een meer klassiek voorkomen hebben, aangevuld met verschillende projecten die geheel op maat worden vervaardigd voor haar klanten.

De druppel als inspiratiebron

De pure en daarmee natuurlijke schoonheid van dit integraal mineraal-geïnspireerde project staat aan de basis van Caroline’s eigen logo en de daaraan verbonden wereld van elegantie. Sinds bijna twintig jaren weet de ontwerpster de pure en strakke vorm een meervoud van declinaties mee te geven, afgestemd op de seizoenmatige impulsen die haar verbeelding zo duidelijk blijven kenmerken.

Ontdek de collecties en de voortdurende vernieuwingen die Caroline Swolfs steeds opnieuw weet toe te passen om u en uw geliefden plezier te doen. Geef uzelf over aan dat zalige gevoel van perfectie dat een uniek juweel weet op te brengen.

Caroline Swolfs – Juweelontwerpster

De collecties van Caroline Swolfs’s collections

Collectie The Drop

De oorspronkelijke en tijdloze expressie van de unieke juwelen collectie uitgaande van de waterdruppel die zich ontplooit in de meest nobele materialen verzorgd door een ervaren en rijk geïnspireerde Belgische ontwerpster.
Verkrijgbaar in 18 karaat geel- en witgoud en zilver 925.

Collectie CS Line

Met deze collectie juwelen van Caroline gun je jezelf een « dagelijks plezier », een sieraad dat al naar je humeur en fantasie de vorm aanneemt van hoe je je voelt en hoe je je dag wilt laten uitblinken.
Verkrijgbaar in 9 karaat geelgoud en zilver 925.

The Drop collection
La goutte multiple long