fbpx

Caroline Swolfs

Van leven veranderen om juwelen te ontwerpen

Na de handelsschool te hebben doorlopen, en mijn loopbaan in de publiciteit te hebben opgestart, werd ik verleid door de wereld van juwelen.
Inderdaad, op 30-jarige leeftijd ontdekte ik een passie voor het ontwerpen en het vervaardigen van juwelen. Al snel kwam ik tot de beslissing: hier lag mijn toekomst, en nergens anders .

In een wereld waar veel zaken uiterst snel gaan, nam ik de tijd alles rustig op te nemen en mij te verdiepen in het ontwerpen van tijdloze juwelen.

Voor mij betekende dit mijn passie vertalen in een evenwichtige inspiratiebron van een collectie die de tijd trotseert. Een passie die zich uit in een merkwaardig gevoel van rust en tevens leidt tot steeds wederkerende verrassingen…zonder echt einde. Net als de druppel permanent deel uitmaakt van de natuur.

Mijn juwelen zijn verkrijgbaar on line of rechtstreeks in mijn atelier.

Meerdere levens vol passie

In de toekomst worden ontmoetingen rond meer persoonlijke projecten (Boudoir concept) steeds belangrijker voor mij. Ik duik in heel bijzondere creatieve projecten die mij meer vrijheid toelaten.

Op deze basis kan ik mij geheel overgeven aan mijn gevoel van pure schoonheid en verfijnde kleuren associaties, die elk voor zich bijdragen aan een evenwichtige levensstijl.

Mijn meest recente passie – Ba Zi – legt hierbij veel gewicht in de schaal. Ba Zi is een ancestrale Chinese techniek die bijdraagt tot een betere zelfkennis. Dit verheft het leven tot een nieuw bewustzijn, in het volle besef van de wijze die ons op welhaast strategische wijze overstijgt boven het alledaagse.

Voor meer inlichtingen: https://www.mercifengshui.com/