fbpx

Ba Zi analyse

Caroline Swolfs

Een diepere betekenis geven aan dingen creëert evenwicht en helpt je om je leven in de goede richting te sturen. Betekenis helpt ons om keuzes te maken en om deze op het juiste moment en op de juiste plek te maken.

Soms brengt het leven dit evenwicht aan het wankelen en stelt het ons voor beproevingen die je niet meteen verwachtte. Maar het leven kan ook goed voor je zijn en mooie ontmoetingen en ontdekkingen bieden die je helpen om deze uitdagingen aan te gaan.

Mijn ontmoeting met Ba Zi vond plaats aan de vooravond van een belangrijke wending in mijn leven. Dankzij Ba Zi kon ik krachtiger opveren en onverwachte, moeilijke gebeurtenissen bewuster het hoofd bieden. Maar bovenal heeft Ba Zi mij geholpen om mijn levenspad terug te vinden. Ik heb dit nieuwe leven soepeler, serener en helderder kunnen aanvatten. Gewapend met deze ervaring en een opleiding die ik sinds 2020 volg, wil ik deze weg vanaf nu met mijn klanten delen. Persoonlijk leef ik me helemaal uit in dit analytische werk. Ik hou ervan om mijn klanten op een genereuze manier rust te schenken en te begeleiden.

Maar wat is Ba Zi eigenlijk?

Ba Zi is een eeuwenoude Chinese techniek gebaseerd op de theorie van de 5 elementen, net zoals de Chinese geneeskunde en acupunctuur. Dankzij Ba Zi kunnen we jouw energetische DNA aan de hand van jouw geboortedatum in kaart brengen. Dit DNA vertelt jou over welke energieën je beschikt en welke jou het best definiëren. Elk van deze energieën vertegenwoordigt bepaalde kwaliteiten, een potentieel, een kracht in bepaalde domeinen, talenten, moeilijkheden, sterke en zwakke punten. Er bestaan meer dan 12 miljoen combinaties! Daarbij komt nog dat jouw leefplek, de mensen in jouw omgeving en de algemene context van invloed zijn op dit potentieel.

Voor ons, westerlingen, is tijd lineair en heeft deze geen specifieke filosofische betekenis, terwijl in het Chinese denken alles in beweging is, cyclisch en drager van een diepere betekenis. De tijd is een kracht met bijzondere kenmerken waarvan de impact al sinds eeuwen wordt geanalyseerd.

Waarom teruggrijpen naar Ba Zi?

Dankzij een beter begrip van je energetische blueprint kan je je kwaliteiten optimaler gebruiken, meer halen uit jouw potentieel, je moeilijkheden beter relativeren en op een meer doordachte manier beslissingen nemen. In deze context is de factor tijd van groot belang.

De analyse van je energetische blueprint laat je ook toe om tijd te winnen. Omdat we allemaal van elkaar afhankelijk zijn, helpt Ba Zi jou om jouw relaties met anderen beter te beheren.

Redenen om je te interesseren voor Ba Zi:

– Om jezelf beter te begrijpen en te weten te komen wie je bent

– Om beter te begrijpen waarom tijdens bepaalde periodes in je leven alles als vanzelf gaat, terwijl in andere periodes de dingen net ingewikkelder zijn

– Om je krachten beter te benutten en je zwakheden te relativeren

– Om tijd te winnen en efficiënter te leven aangezien je een verlicht levenspad bewandelt

– Om jongeren te verlichten en hen te helpen hun weg te vinden

– Om jou te helpen wanneer moeilijkheden – met je ouders, kind, op het werk, met je gezondheid… – jouw weg kruisen

– Om de juiste partner te vinden of je relatie te verbeteren

– Om je veranderende verlangens beter te begrijpen

– Om beter te ontdekken waar je écht goed in bent

– Of gewoon, uit nieuwsgierigheid…

Caroline Swolfs

Om je kennis te laten maken met deze krachtige en gestructureerde tool, nodig ik je uit om (gratis) deel te nemen aan een Ba Zi Ontdekkingsatelier bij mij thuis in Hoeilaart of via live video streaming maar voor het moment enkel in het Frans.

Deze ateliers gaan door in groepjes van 3 tot 6 personen. Aarzel niet om je eigen groepje samen te stellen en mij datums voor te stellen.

Voor meer informatie, om deel te nemen aan een atelier, om jouw energie blueprint of die van een naaste te kennen: caroline@carolineswolfs.be

Caroline Swolfs, experte in Ba Zi @Merci Feng Shui

Merci Feng Shui werd gecreëerd door Carole Chanlaut rond een analytische methodologie en begeleidende waarden.

Voor meer informatie over Ba Zi en Merci Feng Shui: https://www.mercifengshui.com/